Foto Linda en Ingrid

Ik ben Ingrid Bugday, getrouwd en heb twee kinderen die op het voortgezet onderwijs zitten. Verder werk ik al 27 jaar in het zwemonderwijs. Daar heb ik zoveel ervaring in op gedaan dat ik samen met Linda bedacht nu voor mezelf te beginnen. Zodat ik alle kennis die ik in 27 jaar heb opgedaan op een leuke manier kan gaan verwerken in onze lessen. Linda en ik hebben ondertussen al 8 jaar samengewerkt bij onze vorige werkgever en we voelen elkaar goed aan.

Verder heb ik ook jaren bij een turnvereniging zelf geturnd in de wedstrijdgroep en ook lessen gegeven. Ook volleybal was een erg geliefde sport bij mij. Dat heb ik gedaan tot de oudste 16 jaar geleden werd geboren. Heb pas een cursus gastouder afgerond en heb een geldig BHV, reanimatie, AED en EHBO diploma.

Ik heb een grote gekke hobby: ik spaar kamelen. Ik heb een overvolle vitrinekast vol met kamelen en in de woonkamer staat een hele grote kameel naast de eettafel. Verder ga ik graag op vakantie naar Turkije. Ten eerste voor het heerlijke weer en ten tweede om de familie te weerzien.

Vriendelijke groeten, Ingrid

Mijn naam is Linda Scheurkogel, geboren in 1975 te Dordrecht en opgegroeid in Bergen op Zoom. Ik woon samen in Hoogerheide en ben moeder van 2 jongens en 1 meisje, alledrie tieners.

In 1997 heb ik mijn diploma’ s gehaald in het zwemonderwijs en ben daarna zwemles gaan geven in diverse zwembaden in West Brabant. Tot op heden heb ik zwemlessen A, B en C , MBVO ( meer bewegen voor ouderen ), snorkelen, survival, baby-zwemmen, aquarobics en prive-zwemmen gegeven. Naast het leven van zwemonderwijzeres, ben ik ook gastouder voor een gastouderbureau en heb ik vorig jaar mijn diploma gehaald voor skibegeleider.

Mijn hobby’s zijn paardrijden, lekker eten, met de hond wandelen en salsa dansen. Graag ga ik ook op vakantie en mijn favoriete land is Frankrijk en dan het liefst met de tent. Genieten van het mooie weer, de natuur, het stokbrood en de wijn. Enkele persoonlijke eigenschappen van mij zijn: spontaan, vriendelijk , open en eerlijk, sportief en zorgzaam.

Hopelijk heeft u mij een beetje beter leren kennen en hoop ik samen met Ingrid, dat u het naar uw zin krijgt bij onze zwemstudio.
Wij verheugen ons op de samenwerking.

Vriendelijke groeten, Linda